پکیج استثنائی  سال 2016 چیست؟
بسته پیشنهادی ما به  متقاضیان مهاجرت به تایلند به گونه ای طراحی شده که حتّی  برای متقاضیانی که کوچکترین اطلاعی راجع به نحوه کار و اقامت در کشور  پادشاهی تایلند ندارند  و دارای تخصص خاصّ هم نیستند، شرائط ورود و استقرار و زندگی را بصورتی بسیار ساده  فراهم میآورد
توضیح اینکه : روشهای مختلفی برای گرفتن ویزا و اقامت کشور تایلند وجود دارد اما برای داشتن شغل و کسب درآمد فقط یک راه وجود دارد و آنهم دریافت اجازه کار میباشد و یرای دریافت اجازه کار میبایست یا  شرکت معتبری برای شما درخواست اجازه کار نماید و یا خود مالک یک شرکت تجاری باشید
هر متقاضی برای سکونت و کار در کشور پادشاهی تایلند بلحاظ  قانونی نیازمند
داشتن،

اول :اجازه اقامت قانونی
work permit   دوم: دریافت اجازه کار 
و نهایتاً معرفی و ثبت رسمی کسب و کار خود در قالب یک شرکت تجاری میباشد


در مرحله بعد شرکت هایمکس اقدام به طراحی ،اجرا ، تجهیز و راه اندازی یک واحد تجاری فروش پیتزا تحت نام و برند  تجاری





بنام و متعلق به متقاضی* با مزایا و خدمات زیر مینماید

انتقال مالکیت واحد تجاری مذکور به متقاضی -

صدور گواهینامه نماینده رسمی پیتزا مسترز با اعتبار پنج سال و قابل تمدید -
تا ده سال
  مکان یابی وعقد قرارداد با مراکزخرید معتبر جهت احداث واحد فروش -
     طراحی ساخت و راه اندازی واحد مخصوص فروش بر اساس  -
استانداردهای پیتزا مسترز
نصب و راه اندازی دستگاههای پخت  -
نصب وراه اندازی کلیه ماشین الات برودتی و نوشیدنی -
ارائه کلیه تجهیزات و ابزارهای لازم -
انجام تبلیغات محیطی مانند نصب ال-سی-دی اسکرین  -
دائمی در محل فروش ،
گرافیک محیطی -
پوستر، بنر تابلوهای تبلیغاتی و ... -
ارائه  بروشور تبلیغاتی در شروع کار  -
آموزش پرسنل فروش -
ارائه یونیفرمهای پیتزا مسترز -
ارائه کلیه دستورالعملهای لازم  -
تامین منظم مواد اولیه -
تامین کلیه وسائل سرویس دهی و بسته بندی با مارک پیتزا مسترز -
نوآوری و ارائه محصولات جدید -
پشتیبانی فنی،اطلاعاتی هفت روز هفته -
نصب و برنامه ریزی سیستم پایانه فروش -
..و
بیشتر بدانید

... راجع پیتزا مسترز



  برای دریافت اطلاعات بیشتر ابتدا ضفحه سئوالات متداول را ملاحظه نمائید و سپس با ما تماس بگیرید
پیتزا مسترز                                                     
®
به ما  بپیوندید و بطور همزمان هم اقامت قانونی و مجوز کار در کشور پادشاهی تایلند را کسب کنید و هم کسب و کار استثنائی و جذاب خود را شروع کنید و
از مزایای بی نظیر و خدمات استثنائی و پشتیبانی دائمی ما بهره مند شوید
One stop service

در رابطه با دریافت اجازه قانونی کار واقامت در کشور تایلند
در ابتدا برای هرمتقاضی یک شرکت تجارتی از نوع مسئولیت محدود به ثبت رسمی میرسد و سپس نسبت به اخذ ویزا و اقامت
تجاری ، و مجوز قانونی لازم جهت کار متقاضی اقذام میشود
متقاضی از زمان عقد قرارداد بین 45 تا 60 روز بعد میتواند مدارک شرکت خود را بهمراه اجازه اقامت یکساله (قابل تمدید) و
اجازه کار در کشور تایلند را دریافت نماید و رسماً زندگی جدید خود را شروع نماید  
 
این پکیج شامل دو مرحله اقامتی و تجارتی است